Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:29:29 GMT

اقلام مصرفی آبفا کد استاندارد دریافت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۹۶۶۶۵

اقلام مصرفی آبفا کد استاندارد دریافت می‌کنند

تهران- ایرنا- مدیرعامل مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران (ایران کد) گفت: پس از وزارت نفت و شرکت‌های توزیع برق، اقلام مورد استفاده در شرکت‌های آب و فاضلاب نیز کدهای یکتای استاندارد دریافت می‌کنند که گامی اساسی در ردیابی این اقلام و تشخیص اصالت و کیفیت آنهاست.

«علیرضا ملکی» امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: یکی از عوامل مهم در پیشرفت اقتصادی هر کشور، مدیریت صحیح زنجیره‌های تأمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این مقام مسئول، زنجیره تأمین کارآمد زنجیره‌ای است که شفافیت و قابلیت ردیابی در آن وجود داشته باشد تا بتوان امنیت و سلامت مصرف‌کنندگان، مبارزه با جعل و قاچاق کالا و تائید اصالت کالا را تضمین کرد.
ملکی یادآور شد: مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران به‌عنوان نماینده انحصاری سازمان جهانی GS1 در ایران، سال هاست که در زمینه ارائه راهکارهای تخصصی برای بهبود نظام توزیع کالا و زنجیره‌های تأمین فعالیت می‌کند.
به گزارش ایرنا، جی. اس1 (GS1) یک سازمان جهانی غیرانتفاعی، غیرسیاسی و غیردولتی با سابقه 45 ساله است که استانداردهای بین‌المللی در خصوص مدیریت زنجیره تامین‌ جهانی را وضع کرده ‌است. استانداردهای GS1 پرکاربردترین استانداردهای جهان محسوب شده و حاصل یک خرد جمعی است.
وی ادامه داد: در این مرکز پروژه‌ها بر پایه شناسایی نیازمندی‌های کسب‌وکارها طراحی می‌شود و راه‌حل‌های مدیریت اطلاعات زنجیره تأمین بر اساس نیاز، شناسایی‌ و توسعه داده می‌شود.
مدیرعامل مرکز GS1 ایران خاطرنشان کرد: محور اصلی فعالیت‌های این مرکز حول شعار اصلی سازمان جهانی GS1 که ایجاد «زبان جهانی کسب‌وکار» است می‌چرخد، به عبارتی هدف اصلی اغلب پروژه‌های مرکز ایجاد شفافیت و امکان ردیابی اقلام از طریق ایجاد یک زبان مشترک در یک صنعت است.
وی اظهار داشت: با توجه به شعار سال 1398، یکی از مهمترین اولویت‌های نظام بازرگانی کشور که مورد حمایت مقام معظم رهبری نیز هست، بحث مبارزه با جعل و قاچاق کالا به‌منظور حمایت از رونق تولید است.
ملکی ادامه داد: در این زمینه، پروژه‌های موفقی توسط این مرکز به انجام رسیده که از جمله آنها پروژه کدینگ متمرکز کالاهای وزارت نفت و پروژه طراحی و پیاده‌سازی سامانه تائید اصالت کالاهای شرکت‌های توزیع برق قابل‌ذکر است.
وی توضیح داد: با استفاده از سامانه تائید اصالت کالا، شرکت‌های توزیع برق می‌توانند فقط کالاهایی را در شبکه توزیع برق استفاده کنند که دارای تأمین‌کننده معتبر باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: سامانه یادشده طوری توسعه داده ‌شده که با اندکی تغییر، برای بخش محیط‌ زیست و شرکت‌های آب و فاضلاب نیز قابل‌استفاده خواهد بود.
وی به برگزاری همایشی با حضور سازمان‌های محیط‌زیست و شرکت‌های آب و فاضلاب کل کشور در این مرکز در روز گذشته اشاره کرد و گفت: اقلام کالایی زیادی توسط شرکت‌های آب و فاضلاب توسط تأمین‌کنندگان داخلی و خارجی تامین می‌شود، همچنین کالاهای زیادی در انبارهایشان موجود است که مرکز می‌تواند به هر یک از این اقلام کدهای یکتا بر اساس استانداردهای GS1 اختصاص دهد.
ملکی توضیح داد: به ‌این ‌ترتیب شرکت‌های آب و فاضلاب در سراسر کشور می‌توانند شرکت‌های خصوصی تأمین‌کننده کالاهایشان را بهتر شناسایی کرده، امور تجاری و فرایند انبارداری‌شان تسهیل شده و تأییدیه اصالت کالا دریافت کنند و کالاهای جعلی و تقلبی برایشان قابل‌تشخیص باشد.
وی یادآور شد: شرکت‌های آب و فاضلاب می‌توانند مرحله تولید تا مصرف کالاها و اقلام موردنیاز خود را با کدهای یکتای GS1 رصد کنند و تولیدکنندگان نیز با علم به اینکه مصرف‌کنندگان از نوع ماده اولیه و استاندارد کالاهای مصرفی‌شان مطلع می‌شوند، به ارتقای کیفی محصولاتشان می‌پردازند.
به گفته این مقام مسئول، سازمان محیط زیست نیز می‌تواند در مقوله فضای سبز از کدهای یکتایی که بر پایه استانداردهای جهانی به هر اصله درخت تعلق می‌گیرد، بانک اطلاعاتی زیست‌محیطی داشته باشد و ضمن حفظ فضای سبز، به ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر بپردازد.
ملکی در خاتمه، از بومی‌سازی استانداردهای GS1 و پیاده‌سازی آن‌ها بر مبنای شرایط محیطی کشور به‌عنوان بخشی از برنامه‌های این سازمان در سال 98 یاد کرد.
به گزارش ایرنا، مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران باسابقه بیش از 23 ساله در کشور به‌عنوان عضو رسمی سازمان GS1 جهانی، با شناسایی بیش از سه میلیون و 600 هزار قلم کالای تولیدی یا وارداتی به‌عنوان یکی از 12 بانک مرجع رسمی کشور در حوزه‌ شناسایی به شمار می‌آید.
این مرکز بر مبنای استانداردهای سازمان جهانی GS1، اقدام به ارائه‌ شناسه جهانی قلم تجاری ( GTIN) برای شناسایی اقلام تجاری و شناسه جهانی مکان ( GLN) برای شناسایی مکان‌ها (فیزیکی، حقوقی یا حقیقی) می‌کند.
همچنین از سال 1385 این مرکز توانسته است نظام ملی طبقه‌بندی کالا در کشور (ایران کد) را راه‌اندازی کند و یک پایگاه داده‌ ملی و یکپارچه از اقلام کشور را تشکیل دهد.
به گزارش ایرنا، کدهای ملی کالا یا همان ایران کد، در واقع کاتالوگ الکترونیکی کالاهاست که توسط یک شناسه 16 رقمی برای هر قلم کالای تجاری ایجاد می‌شود و اطلاعات آن در پرتال ملی اطلاع‌رسانی کالا در اختیار عموم قرار می‌گیرد.
بزرگترین مزیت ایران کد برای تولید‌کنندگان کوچک و متوسط، شناسنامه‌دار کردن و انتشار اطلاعات محصولات آن‌هاست، کاری که خود آن‌ها برای انجامش باید هزینه‌های گزافی بپردازند. همچنین مزیت عمده این سامانه برای تولیدکنندگان بزرگ کشور این است که از طریق آن قادرند اطلاعات محصولات خود را در اختیار دیگر سازمان‌های دولتی به‌عنوان مصرف‌کنندگان بزرگ کشور قرار دهند.
ایران‌ کد در عمر 12 ساله خود موفق شده است، سرویس‌های اطلاعاتی خود را در اختیار دستگاه‌های مختلفی از جمله سازمان گمرک کشور، سامانه ثبت سفارش و غیره قرار دهد. دستاورد اصلی استفاده از این سامانه، ایجاد شفافیت و یکپارچگی زنجیره تامین است.
اقتصام*3065**2022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ايران كد كد استاندارد زنجيره تامين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید

 سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اعلام اینکه سکه های طلای مرکز مبادله ایران عیار ۹۰۰ در هزار دارد، گفت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

به گزارش ایرنا، «اصغر بالسینی با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، اظهار داشت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

وی ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا (ع) است.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است، گفت: عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است، بیان کرد: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: سکه‌ های حراج شده کاملاً استاندارد بانک مرکزی است/ مراقب فریب سودجویان باشید
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • زمان بیستمین و یکمین جلسه حراج شمش طلا